Добавен: 09.03.13 Гледания:3586
Django Unchained / Джанго без окови (2012)  
 • Описание
 • Трейлър
 • Кадри от филма
 • Гледай онлайн
 • Историята в ДЖАНГО БЕЗ ОКОВИ ни отвежда в северноамериканския юг две години преди Гражданската война и ни запознава с роб (в изпълнение на носителя на Оскар Джейми Фокс), когото съдбата среща с немския ловец на глави д-р Кинг Шулц (отличения с Оскар Кристоф Валц). Шулц е по следите на братята Бритъл и само Джанго може да го отведе до тях. Шулц придобива Джанго с обещанието да го освободи след залавянето на братята – живи или мъртви.

  Успехът на тази задача кара Шулц да даде свободата на Джанго, но двамата решават да останат заедно. Шулц започва да издирва най-закоравелите престъпници с помощта на Джанго. Докато придобива все повече смъртоносни умения, Джанго остава верен на една цел: да намери и спаси Брумхилда (Кери Уошингтън) – съпругата, която е попаднала в ръцете на робовладелци преди дълго време.

  В крайна сметка Джанго и Шулц стигат до Калвин Канди (номинирания за Оскар Леонардо ди Каприо), който е собственик на печално известната плантация Кандиленд. Джанго и Шулц се вмъкват под фалшив претекст, но събуждат подозрението на Стивън (номинирания за Оскар Самюел Л. Джаксън), който е верния домашен роб на Канди. Около двойката ловци на глави започва да се затяга смъртоносен обръч. Цената на бягството е избор между независимост и солидарност, между саможертва и оцеляване...
 • Django Unchained / Джанго без окови (2012)Django Unchained / Джанго без окови (2012)
  Django Unchained / Джанго без окови (2012)Django Unchained / Джанго без окови (2012)
 • За да тръгне филмa е нужно да натиснете бутона с надпис “Continue to File“ след което да се изчака няколко секунди докато се появи нов голям бутон за пускане на филма, който отново да се натисне.


Подобни филми на Django Unchained / Джанго без окови (2012):
Още препоръчани филми
Jack Strong / Джак Стронг (2014)
Екшъни, Криминални, Драми, Мистерии
The Rocketeer / Човекът ракета (1991)
Екшъни, Фантастика, Приключенски
Purple Violets / Пурпурни теменужки (2007)
Комедии, Драми, Романтични