Екшън, Драма, Военен, Филми Добавен: 31.08.13 Гледания:9792
Inglourious Basterds / Гадни копилета 2009  

Inglourious Basterds / Гадни копилета 2009
Трейлър
X

Година: 2009
Държава: САЩ, Германия
Жанр: Военен, Екшън, Драма
Режисьор: Куентин Тарантино
Участват: Брад Пит, Клорис Лийчман, Майк Майерс, Кристоф Валц, Илай Рот, Даниел Брюл, Даян Крюгер, Мелани Лоран, Джули Драйфус, Б.Дж.Новак
Времетраене: 153 мин.
Рейтинг: 8.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0361748/

По време на Втората световна война, отряд американски войници евреи, познати като „Копилетата”, са специално вербувани и изпратени в окупираната от нацистите Франция, за да избиват, измъчват, скалпират и вдъхват неподправен ужас във враговете си.

И те не са единствените, жадни за отмъщение – семейството на младата Шошана е избито от нацистите, а тя успява да избяга в Париж. В големия град си намира работа в киносалон, където се запознава с германски военен герой, който се влюбва в нея.

Той дори успява да убеди началниците си да пуснат поредната си пропаганда в нейното кино – идеалната възможност за Шошана да отмъсти на окупаторите.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас - http://bgtop.net/vote/1362697096 - Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви!
Как да пуснете филма: Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след това ще се появи бутона за пускане на филма.
 


Сигнализирай за проблем с филма?
Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.

Алтернативен плеър


Подобни филми на Inglourious Basterds / Гадни копилета 2009: