Dragon Hunters / Ловци на дракони 2008
Филми Анимация
80 мин. 6.5 27 441
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Dragon Hunters / Ловци на дракони 2008
Dragon Hunters / Ловци на дракони 2008
Германия, Франция, Люксембург   2008    6.5 - http://www.imdb.com/title/tt0944834/
Филми Анимация
Режисьор:  Гийом Ивернел, Артър Куок
В ролите:  -

Vincent Lindon
като "Lian-Chu"

Patrick Timsit
като "Gwizdo"

Philippe Nahon
като "Le Seigneur Arnold"

Amanda Lear
като "Gildas"

Marie Drion
като "Zoé"

Jeremy Prevost
като "Hector (voice)"
„Dragon Hunters” е една невероятна история за двама ловци на дракони, развиваща се в един приказен свят от острови и океани. Тази митична вселена е изпълнена с безскрупулни мошеници и още куп неграмотни и жалки същества.

Техните притеснения се въртят около две основни правила - яж и гледай да не те изядат. Но този свят страда от една непреодолима чума - чудовищно гладни, мутирали същества, които сеят хаос и разруха. И когато всичко изглежда изгубено, се появяват двамата „спасители“, Гуиздо и Лиан-Чу. Те са ловци на дракони, които за съжаление са далеч от това да са най-добрите. Единственият им истински талант е да претупват работата, с която са се захванали, а най-голямата им мечта е да си купят малка ферма, където да отглеждат миди.

На няколко острова разстояние се извисява крепостта на Лорд Арнълд. Той има проблем. Живее в очакване на завръщането на „Поглъщащия светове“ - ужасяващ дракон, който идва на всеки тридесет сезона за да всява терор и разруха. Никой не е успявал до го победи. Никой не се е завръщал жив от битка с него. Зоуи, по-голямата племеница на Арнълд, е решила да вземе нещата в свои ръце и се среща с Гуиздо и Лиан-Чу. Преследвайки тази своя цел, за избавление от дракона, тя открива героите на мечтите си и е на път да ги изпрати на най-лудото им приключение.

Ключови думи от сюжета: унищожи бъдещето световно господство най-добър приятел дракон края на света
Подобни филми
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Loading...
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове