Endgame / Край на играта (2009)
Филми, Драма, Исторически, Европейски
109 мин. 6.3 11477
Endgame / Край на играта (2009)

Endgame / Край на играта (2009)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Loading...
Endgame / Край на играта (2009)
Великобритания   2009    6.3 - http://www.imdb.com/title/tt1217616/
Филми, Драма, Исторически, Европейски
Режисьор:  Пийт Травис
В ролите:  Марк Стронг, Джони Лий Милър, Дерек Джейкъби, Киветел Ейофор, Уилям Хърт, Кларк Питърс и др.

Amelia Bullmore
като "Gill"

Chiwetel Ejiofor
като "President Thabo Mbeki"

William Hurt
като "Professor Will Esterhuyse"

Mark Strong
като "Dr. Niel Barnard"

Derek Jacobi
като "Rudolph Agnew"

Timothy West
като "P.W. Botha"
В тази историческа драма режисьорът на "Точен прицел" Пит Травис отвръща своя поглед от известните на широката аудитория политически покушения и го насочва към опасното политическо говорене, съпровождащо края на Апартейдът, когато се подготвя освобождаването на Нелсън Мандела.
Действието се развива в края на 80-те години на миналия век, един съдбоносен период в историята на ЮАР. Властта на президента Питер Бота се крепи на косъм, когато Африканският национален конгрес подготвя военни действия срещу Апартейдът, а държавата е пред бунт. От британския минен концерн "Консолидейтид Голд" са убедени, че интересите им ще бъдат по-добре защитени, ако ЮАР е една стабилна държава. Затова те тайно изпращат своя лидер по държавните въпроси Майкъл Йънг, който има за задача да започне неофициален диалог между непримиримите конкурентни фирми. Събирайки невъзможен дотогава възхитителен екип, който да излее основите на помирението чрез изправяне очи в очи с изглеждащите в началото непреодолими пречки, Йънг се доверява на лидера на Африканският национален конгрес Табо Мбеки, както и на африканския професор по философия Уили Естерхюз. Тяхното себеразбиране е това, което ще се окаже дългоочакваният катализатор, който да доведе до промяна. Катализатор, по-мощен от терористичните бомби, които заплашват да провалят мирния диалог. Докато историята се пренася от затворническата килия на Мандела към кабинетите на Бота и от щаб-квартирите на Африканският национален конгрес към наетата под наем от британски бюрократ кола, изгледите за мир стават нещо повече от една далечна надежда.

Ключови думи от сюжета: бомба, Англия, Южна Африка, политически преговори, апартейд, Нелсън Мандела, независим филм
Endgame / Край на играта (2009)Endgame / Край на играта (2009)Endgame / Край на играта (2009)Endgame / Край на играта (2009)
Loading...
Подобни филми
Още препоръчани филми
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
   
Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване , За правоносители (DMCA report form)

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез Формата за контакт с нас

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3