Princess / Принцеса (2008)
Филми Комедия Романтичен БГ Аудио Семеен
88 мин. 5.6 111 137
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Princess / Принцеса (2008)
Princess / Принцеса (2008)
Канада   2008    5.6 - http://www.imdb.com/title/tt1052352/
Филми Комедия Романтичен БГ Аудио Семеен
Режисьор:  Марк Росман
В ролите:  Кип Пардю, Нора Зехетнър, Никол Андерсън, Дебора Гроувър, Матю Едисън

Nora Zehetner
като "Princess Ithaca"

Kip Pardue
като "William Humprey"

Nicole Gale Anderson
като "Jitterbug/Calliope"

Deborah Grover
като "Nana"

Matthew Edison
като "Louis Baxter"

Mayko Nguyen
като "Sophie Baxter"
"Принцеса" е модерна приказна история с няколко интересни, неочаквани обрати. Сюжетът е добре познат, но персонажите могат да спечелят сърцето ви веднага. Ако обичате да развивате въображението си и искате да преживеете събитията от една магия в истинския свят, то това е приказката, която трябва да видите. Саундтракът към филма също е пленителен. Безработен и лутащ се в живота, Уилям Хъмфрис (Кип Пардю) придружава свой нюйоркски приятел на благотворително събитие с домакин блестящата и ексцентрична принцеса Итхаса (Нора Зехетнър). Тя се появява веднъж годишно и никой не я вижда извън нейния замък. Благоговеейки пред красотата й, той предлага своите последни останали средства за частна вечеря с нейно величество, която се превръща във вихрен романс.
Всичко върви добре, докато Уилям не открива, че Итхаса е истинска принцеса - от приказните рокли до пойните птички, които кацат на раменете й. За нещастие тя е принцеса с проклятие, времето й като защитник на всички митични същества изтича и те започват да стават опасни. Достатъчно силна ли е любовта на Уилям, за да се бори със свиреп звяр, който го напада в замъка на Итхаса?

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=ixeJOe7QccU]
Loading...
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване, DMCA Report

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове