Революция Z Season 1 / Революция Z Сезон 1 (2012)

Драма, Романтичен, БГ Аудио, Музикален, Български, Сериали
Loading...
Революция Z Season 1 / Революция Z Сезон 1 (2012)
България   2012       12 x 45 мин.    8.3 http://www.imdb.com/title/tt2520856/?ref_=nv_sr_1
Драма, Романтичен, БГ Аудио, Музикален, Български, Сериали
Режисьор:  Димитър Гочев
В ролите:  Георги Кадурин, Диляна Попова, Карла Рахал, Юлиан Вергов, Людмила Сланева

Nikola Stoyanov
като "Tino"

Ivan Tishev
като "Bobi"

Dzhuliya Bocheva
като "Ani"

Monislava Nedeva
като "Mira"

Georgi Kadurin
като "Bogomil Tsekov"

Stefka Yanorova
като "Emiliya Pesheva"
Революция Z - Секс, лъжи и музика: Сезон 1 Учениците и учителите от 179-а Софийска гимназия се подготвят за първия учебен ден. В края на лятната ваканция 15-годишните Тино (Никола Стоянов) и Боби (Иван Тишев) вече правят грандиозни планове да създадат рок група. 

Голямата задача пред двамата млади музиканти е да намерят барабанист за бандата. В търсенето на ново попълнение, те се сблъскват с най-голямата си конкуренция - рапърите, с които са в непрекъснат конфликт. Но както става в приказките, а и в действителността, плановете се променят от неочаквани събития, които създават приятелства, предателства, любов и интриги. 

В същото време директорът г-н Цеков (Георги Кадурин) се подготвя да застане пред телевизионните камери, за да отбележи тържествено 15 септември. Всички учители присъстват на събитието, с изключение на двама - Савов (Юлиан Вергов) и Маринова (Диляна Попова), които са заети с "извънкласни игри". 

Как ще започне учебната година в тази обикновена гимназия, ще осъществят ли момчетата мечтата си да създадат рок група и какво може да застане пред тях в гоненето на мечтите.

Ключови думи от сюжета: музика, песен, училище, тийнейджър
Loading...
Подобни филми
Още препоръчани филми
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много! Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
   
Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване , За правоносители (DMCA report form)

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез Формата за контакт с нас

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3