Sometimes a Great Notion / Понякога страхотна идея (1970)

Екшън Драма Приключенски Филми
Sometimes a Great Notion / Понякога страхотна идея (1970)
САЩ   1970       114 мин.    7.0 http://www.imdb.com/title/tt0067774/
Екшън Драма Приключенски Филми
Режисьор:  Пол Нюман
В ролите:  Пол Нюман, Хенри Фонда, Лий Ремик
Драма, по едноименния роман от 1964 г. на Кен Кизи (популярен в България като Киси), автор на известния роман "Полет над кукувиче гнезо" от 1962 г.

Семейство независими дървосекачи полагат максимум усилия да запазят бизнеса си, във времена на промени. Голяма част от съгражданите им, също са дървосекачи и идва момент, когато интересите на едните се сблъскват с тези на другите. Градчето е малко и всички се познават добре. Хенри Стампър има своя дърводобивна фирма, в която работят синовете му и няколко други мъже. Дървосекачите от щатa стачкуват, но СТАМПЪР не членуват в профсъюза и не смятат да прекратят работата си, още повече, че трябва да изпълнят в срок поетия договор за доставка на трупи. Стачкуващите ще направят всичко възможно, за да бранят интересите си. Необходимите съставки за конфликт са налице. Остава да видим как ще се развият събитията. В главните роли ще гледате легендарните актьори (те вече не са сред нас) Хенри Фонда, Пол Нюман, Лий Ремик и др. Пол Нюман не е само актьор, но и режисьор в този филм.

Ключови думи от сюжета: по книга стачка дървосекачи
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Loading...
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3