The Following Season 2 / Последователите Сезон 2 (2014)
Екшън Трилър Криминален Драма Сериали
15 x 45 мин. 7.5 56 962
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

The Following Season 2 / Последователите Сезон 2 (2014)
The Following Season 2 / Последователите Сезон 2 (2014)
САЩ   2014    7.5 - http://www.imdb.com/title/tt2071645/
Екшън Трилър Криминален Драма Сериали
Режисьор:  Кевин Уилямсън
В ролите:  Джанин Гуусен, Джеймс Пърфой, Ейдън Канто, Кевин Бейкън, Маги Грейс, Майк Роарк, Натали Зий, Нико Тортела, Шон Ашмор

Kevin Bacon
като "Ryan Hardy"

James Purefoy
като "Joe Carroll"

Shawn Ashmore
като "Mike Weston"

Sam Underwood
като "Mark Gray"

Zuleikha Robinson
като "Gwen"

Jessica Stroup
като "Max Hardy"
ФБР оценява, че в момента има над 300 действащи серийни убийци в САЩ. Какво би станало, ако тези убийци комуникират и се свързват един с друг? Какво ще стане, ако те работят заедно и сформират екип из цялата страна? Ами ако един брилянтен психично болен сериен убиец е в състояние да ги събере и сформира последователи?

Представяме ви “Последователите”, ужасяващ нов трилър от създателя и изпълнителен продуцент Кевин Уилямсън.

Когато прочутият сериен убиец Джо Карол бяга от смъртна присъда и се впуска в нови убийства, ФБР се свързва с бившия агент Раян Харди, за да се консултира по случая. Уединен и скрит от хорските очи, Харди е отговорен за залавянето на Карол преди 9 години, след като Карол убива 14 студентки от колежа във Вирджиния, където той преподава литература.

Харди знае всичко за Карол. Той го познава по-добре от всеки друг, той може би е психологичното и интелектуално копие на Карол. Но Раян Харди, който преди години разрешава случая на Карол, вече не е същият мъж. Ранен физически и психически от предишното си преследване на този сериен убиец, минало е дълго време откакто Харди е работил това. Това разследване е неговото изкупление, неговият призив за действие.

За разлика от преди 9 години, Харди не е обявен за главен отговарящ по този случай. Отблизо работи с екип на ФБР, който включва работната и жилавата Дженифър Мейсън. Екипът смята, че Харди ще бъде повече задължение, отколкото предимство.
Но Харди доказва колко е ценен, когато разкрива, че Карол тайно общува с мрежа от убийци във външния свят. Бързо става ясно, че той планира не само бягство от затвора, но и че не се знае колко допълнителни убийци има отвън.

Разследването на ФБР отвежда Харди до Клеър Матюс, бившата съпруга на Карол и майка на 10-годишния му син, Джоуи. Почти към края на първоначалното си разследване, Харди се връща при Клеър, за да разбере следващия ход на Карол. Напрежението нараства, когато съучастници на Карол отвличат неговата предназначена последна жертва от преди 9 години.
Харди става все по-решен да сложи край на играта на Карол, когато осъзнава, че психопатът възнамерява да довърши започнатото от него.

Трилърът ще проследи Харди и ФБР, тъй като те са изправени пред предизвикателството от все по-нарастващата мрежа от убийци около тях, планирана от подлия Карол, който мечтае да пише романи с Харди, като него главен герой. Възроденият Харди ще получи втори шанс да залови Карол, тъй като той е изправен не пред един, а пред екип от серийни убийци.

Ключови думи от сюжета: destruct ФБР култ сериен убиец разследване на убийствоПодобни филми
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Loading...
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване, DMCA Report

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове