Третьего не дано / Трето не ни е дадено
Исторически Военен Руски Сериали
4 x 44 мин. 5.0 44 732
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Loading...
[/xfgiven_backdrop]
Третьего не дано / Трето не ни е дадено
Русия, Украина   2009       4 x 44 мин.    5.0 http://www.imdb.com/title/tt4516908/?ref_=fn_al_tt_1
Исторически Военен Руски Сериали
Режисьор:  Сергей Сотниченко
В ролите:  Игор Скляр, Александър Ликов, Андрей Межулис, Владимир Капустин и Виталий Линецки

Aleksandr Lykov
като ""

Vitali Linetsky
като ""

Vladimir Kapustin
като ""

Andrey Mezhulis
като ""

Alexey Anischenko
като ""


като ""
Във времето на Втората световна война ни връща сериалът "Трето не ни е дадено". Поредицата проследява сблъсъците между Русия и Германия в едни от най-трудните периоди от историята на човечеството. Минисериалът стартира по Bulgaria ON AIR от 30 април в 22:00 часа и всеки уикенд ще провокира зрителите да надникнат в света на шпионите, тайните мисии и разузнаването в този период от световната история. Юни 1944 година. Германците започват мащабно и потайно строителство в Западна Украйна, а съветското командване търси истинската причина зад него... Разузнаването тръгва по няколко направления. Най-важното е да се разбере какво точно се случва в тила на врага преди да е станало късно за ответни мерки. За да е успешна мисията, е необходимо опитен шпионин, отдавна работещ сред немците да поеме случая. Той няма право на грешка и в контрапункт с радостното слънце, светещо над Украйна, героят ще усети опасност във въздуха. Агенти ще се изправят един срещу друг, доказвайки стратегическите си умения, а някой от тях ще се доберат и до истината. "Средно положение няма". Именно на римската поговорка се уповава и името на сериала "Трето не ни е дадено".

Ключови думи от сюжета: телевизионен филм
Подобни филми
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много! Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Loading...
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3