Революция Z Season 2 / Революция Z Сезон 2 (2013)

Романтичен, БГ Аудио, Музикален, Български, Сериали
Loading...
Революция Z Season 2 / Революция Z Сезон 2 (2013)
България   2013       12 x 45 мин.    8.3 http://www.imdb.com/title/tt2520856/episodes?season=2&ref_=ttep_ep_sn_nx
Романтичен, БГ Аудио, Музикален, Български, Сериали
Режисьор:  Димитър Гочев
В ролите:  Георги Кадурин, Диляна Попова, Карла Рахал, Юлиан Вергов, Людмила Сланева

Nikola Stoyanov
като "Tino"

Ivan Tishev
като "Bobi"

Dzhuliya Bocheva
като "Ani"

Monislava Nedeva
като "Mira"

Georgi Kadurin
като "Bogomil Tsekov"

Stefka Yanorova
като "Emiliya Pesheva"
Първият епизод от втория сезон на „Революция Z” ще опъне до край нервите на феновете на Боби. След като в края на първи сезон той припадна след предозиране с наркотици, остава неясно дали басистът ще оцелее и какви ще бъдат реакциите на семейството и приятелите му? Денят ще започне по интересен начин за Пешева и Цеков. След страстната нощ в края на предишният сезон идва време за равносметка. Като две зрели личности, педагозите ясно ще заявят волята си, но дали съдбата няма да се намеси и изненадващо да ги провокира. Тино и Ани ще се решат най-накрая да признаят публично връзката си. Оказва се, обаче, че никой не се радва на новината, дори напротив. Романтичните им чувства са на косъм да саботират не само бъдещето на групата, а и приятелството им с Фипо. Неприятна изненада очаква наперената Мира и рапърите, които са напълно сигурни за победата си в конкурса за авторска музика. Нещата, обаче, не се подреждат според очакванията на продуцентската наследница и това отприщва гняв и непредсказуемост. В дома на Фипо се разгаря сблъсък между пацифистичния мироглед на барабаниста и очакванията на полковника, но една неприятна новина ще смени местата им. Междувременно Савов също се оказва в словесна престрелка - с неочакван, но равностоен опонент. Първият епизод от новия сезон на „Революция Z” ще повдигне завесата и пред миналото на Маринова. Красивата учителка по физкултура ще получи загрижени съвети за личния си живот от близък приятел. Какво липсва на героинята на Диляна Попова и до какво ще доведе близката й среща с Димитрова.

Ключови думи от сюжета: музика, песен, училище, тийнейджър
Loading...
Подобни филми
Още препоръчани филми
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много! Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
   
Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване , За правоносители (DMCA report form)

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез Формата за контакт с нас

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3