Революция Z Season 4 / Революция Z Сезон 4 (2014)

Романтичен, БГ Аудио, Музикален, Български, Сериали
Loading...
Революция Z Season 4 / Революция Z Сезон 4 (2014)
България   2014       13 x 45 мин.    8.3 http://www.imdb.com/title/tt2520856/episodes?season=4&ref_=ttep_ep_sn_nx
Романтичен, БГ Аудио, Музикален, Български, Сериали
Режисьор:  Димитър Гочев
В ролите:  Георги Кадурин, Диляна Попова, Карла Рахал, Юлиан Вергов, Людмила Сланева

Nikola Stoyanov
като "Tino"

Ivan Tishev
като "Bobi"

Dzhuliya Bocheva
като "Ani"

Monislava Nedeva
като "Mira"

Georgi Kadurin
като "Bogomil Tsekov"

Stefka Yanorova
като "Emiliya Pesheva"
Групата ще се изправи пред твърдата ръка на закона по обвинение в кражба на автомобил. Всеки един ще понесе последствията от постъпките си, но в най-трудна ситуация ще изпадне Тино. Въпреки наказанията, Боби, Мира, Ани, Фипо, Криси и китаристът ще са по-единни от всякога. А и ще се окаже, че могат да разчитат и на подкрепата и лоялността на феновете си.

"Революция Z" ще се сблъска с още един проблем - невъзможността на Ани да пее. Но групата не може да отказва участие и музикантите ще опитат различни похвати, за да излязат на сцената. Как ще се справят и какво ще реши тайнственият продуцент за съдбата им.

Пешева и Цеков заживяват втори живот с конска луканка и планове за сватба. Математичката е обсебена от предложението на директора, а той се опитва да се измъкне под претекст, че е действал под влиянието на адреналина. А тогава човек допуска грешки. Той ще направи опит да абдикира от поетия ангажимент, но Пешева е готова да направи всичко, за да сложи пръстена.

Савов, от друга страна, ще се опита да се извини за постъпката си. Той ще признае, че е допуснал сериозна грешка и ще помоли за пореден шанс да докаже любовта си. Дали обаче Мария ще преглътне унижението и отново ще се довери на физика.

Ключови думи от сюжета: музика, песен, училище, тийнейджър
Loading...
Подобни филми
Още препоръчани филми
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много! Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
   
Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване , За правоносители (DMCA report form)

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез Формата за контакт с нас

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3