Подозрение (2015)

Трилър, Криминален, Драма, Руски, Сериали
Подозрение (2015)
Русия   2015       4 x 44 мин.   
Трилър, Криминален, Драма, Руски, Сериали
Режисьор:  Арменак Назикян
В ролите:  Владислав Резник, Евгений Воловенко, Наталья Круглова, Елена Карпова, Игорь Филиппов, Никита Морозов, Константин Фисенко, Виталий Кривонос, Сергей Малюгов, Исса Дауров и др.
В северната столица сътрудниците на ФСБ разработват организирана престъпна група, ръководена от "вор в законе" по прякор Саха. Особеното внимание на спец службите предизвикват данните за връзката на криминалната върхушка с чуждо разузнаване. Неочаквано всички членове на престъпните групировки, имали контакт с чуждите агенти са ликвидирани. Аналитичният отдел на ФСБ стига до извода, че някой, който има достъп до секретните материали, преднамерено предава информацията. Подозрението пада на Юрий Иванов от Отдела за борба с организираната престъпност. Намирането на доказателства за предателството възлагат на майор Трофимов, най-добър приятел на Юрий Иванов още от детство. Освен това ФСБ трябва да открие и целта, с която е пристигнал агент Коул в Русия.


Подозрение (2015)Подозрение (2015)Подозрение (2015)Подозрение (2015)
Още препоръчани филми
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много! Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
   
Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване , За правоносители (DMCA report form)

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез Формата за контакт с нас

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3