Coriolanus / Кориолан (2011)
Филми Трилър Драма Военен
123 мин. 6.1 42 041
Coriolanus / Кориолан (2011)
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Coriolanus / Кориолан (2011)
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Loading...
Coriolanus / Кориолан (2011)
Великобритания   2011    6.1 - http://www.imdb.com/title/tt1372686/
Филми Трилър Драма Военен
Режисьор:  Ралф Файнс
В ролите:  Брайън Кокс, Ралф Файнс, Джерард Бътлър, Ванеса Редгрейв, Джеймс Несбит, Джесика Частейн

Gerard Butler
като "Tullus Aufidius"

Ralph Fiennes
като "Caius Martius Coriolanus"

Lubna Azabal
като "First Citizen (Tamora)"

Ashraf Barhom
като "Second Citizen (Cassius)"

Jessica Chastain
като "Virgilia"

Vanessa Redgrave
като "Volumnia"
За единайсетте години, в които Ралф Файнс триумфално превзема театралните сцени в Лондон и Ню Йорк като Кориолан, известният английски актьор е толкова привлечен от идеята да екранизира историческата пиеса от Шекспир, че в крайна сметка избира именно неяза дебютния си филм като режисьор.Като пренася в работата си по филма същата интелигентност и страст, която влага и пред камерата, Файнс рисува изключителен образ на пропъдения римски генерал, който се съюзява със заклетия си враг, за да отмъсти на града, който го отхвърля.

Историята на Шекспир за съперничество, смутни времена и предателство в древен Рим представя войната като вечна човешка драма. Напълно логично Файнс избира места в Европа, за да заснеме филма си, като включва в актьорския състав и голям брой истински сръбски войници. Съвременният пейзаж позволява на Файнс да вмъкне нещо характерно при отразяването на военни действия днес: средствата за масово осведомяване – често бойните сцени се прекъсват от коментар в информационния блок на новините.

За да пресъздаде както хаоса на бойното поле, така и вътрешния вопъл на главния герой, естественият избор на Файнс за оператор е Бари Акройд (Войната е опиат). В Кориолан Файнс и Акройд създават визуални ритми, които са едновременно динамични и хипнотични, с пъргаво снимане от ръка и смели близки планове. „Кориолан“ е велика трагедия и история за съблазънта на войната. Филмът е изключителен режисьорски дебют на един от най-великите класически актьори в света.

Ключови думи от сюжета: Сенатът общи пазар съперничество трагедия сълзи белег поножовщина примирие флаг гласуване
Coriolanus / Кориолан (2011)


Подобни филми
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Loading...
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове, Безплатни MP3