Ужаси, Фантастика, Филми Добавен: 08.08.13 Гледания:8846
The Frankenstein Theory / Теорията за Франкенщайн 2013  

The Frankenstein Theory / Теорията за Франкенщайн 2013
Трейлър
X

Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси, Фантастика
Режисьор: Андрю Уинър
Участват: Крис Лемке, Тимъти В. Мърфи, Кристин Лейкин, Хедър Стивънс, Ерик Зукерман, Джо Егендър
Времетраене: 87 мин.
Рейтинг: 3.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2646378/

Създателите на “Последният екзорсизъм“ представят един нов и дързък хорър-филм. Какво ще стане ако бъде разкрито, че световноизвестния роман на Мери Шели “Франкенщайн“ е всъщност базиран на реален случай?

Когато е уволнен от университетската си позиция заради странните си идеи и теории професор Джон Венкенхайм повежда екип от документалисти към крайните части на арктическия кръг. Той е уверен, че романа “Франкенщайн“ е произведение по истински случай, което нарочно е замаскирано като литературна фантазия. С надеждата, че така ще върне работата си Венкенхайм и екипа започват да издирват известното чудовище, чиято история е свързана с много кръв, насилие и смърт.

Докато прекосяват ледената пустош документалистите и професора попадат на откритие, което е по-ужасяващо от всяка една литературна фантазия.
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас - http://bgtop.net/vote/1362697096 - Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви!
Как да пуснете филма: Натиснете
CLOSE X
за да затворите рекламата, след това ще се появи бутона за пускане на филма.
 


Сигнализирай за проблем с филма?
Ако филмът прекъсва - Натиснете бутона за Пауза и изчакайте най-малко 2-3 минути (без да затваряте прозореца на браузера) след което натиснете отново PLAY за да продължи филма.

Алтернативен плеър


Подобни филми на The Frankenstein Theory / Теорията за Франкенщайн 2013: