North To Alaska / На север, към Аляска(1960)
Филми Комедия Уестърни
116 мин. 7.0 28 573
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

North To Alaska / На север, към Аляска(1960)
North To Alaska / На север, към Аляска(1960)
USA   1960    7.0 - http://www.imdb.com/title/tt0054127/
Филми Комедия Уестърни
Режисьор:  Henry Hathaway
В ролите:  Stewart Granger, Ernie Kovac други., Джон Уейн

John Wayne
като "Sam McCord"

Stewart Granger
като "George Pratt"

Ernie Kovacs
като "Frankie Canon"

Fabian
като "Billy Pratt"

Capucine
като "Michelle"

Mickey Shaughnessy
като "Peter Boggs"
от преводача Сам и Джордж (Уейн и Грейнджър) намират златно находище в Аляска. Сам заминава за Сиатъл, да закупи земекопна техника, а Джордж го натоварва и със задачата, да доведе годеницата му в Аляска. Сам разбира, че тя вече е омъжена и се връща с Ейнджъл (Капусин/Жермен Лефевр), вместо нея, за да преодолее Джордж по-лесно мъката. Ейнджъл е момиче с минало и ловкият мошеник Франки иска да си я върне, но това няма как да стане, докато Сам и Джордж са собственици на златна мина, и представляват интерес като партия. Започват машинации и номера, целящи домогването до златото и красивата французойка. Един многопланов уестърн-комедия, който освен развлекателна и романтична страни, има и познавателна такава, за живота в севера. Капусин умира на 62 г. в Лозана, Швейцария, през 1990 г, след като скача от апартамента си на 8-ия етаж. Била е топ модел на Диор, Живанши и други.

Подобни филми
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове