Le tout nouveau testament / Съвсем Нов завет (2015)
Филми Комедия Фантастика
112 мин. 7.2 40 747
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Le tout nouveau testament / Съвсем Нов завет (2015)
Le tout nouveau testament / Съвсем Нов завет (2015)
Белгия, Люксембург, Франция   2015    7.2 - http://www.imdb.com/title/tt3792960/
Филми Комедия Фантастика
Режисьор:  Жако Ван Дормел
В ролите:  Катрин Деньов, Йоланда Моро, Франсуа Дамиенс, Бенуа Пулворд, Пили Груан, Лаура Верлинден, Серж Ларивие

Пили Волнолом
като "EA"

Беноа Poelvoorde
като "Лион"

Йоланда Моро
като "А-ла-pham de Dieu"

Катрин Деньов
като "Мартин"

Франсоа Анастасия
като "Франсоа"

Серж Ларивьер
като "Марк"
Да, Бог съществува. Той живее в Брюксел. Тези две изречения задават тона на най-новия филм на Жако ван Дормел. Това не е всичко, разбира се. Бог живее в апартамент без вход или изход и прекарва повечето си време в огромен офис, където контролира света с помощта на компютър, който изглежда така, сякаш все още работи с Windows 98.
Живее със съпругата си и дъщеря си и се държи ужасно и с двете. Синът му, за когото може би сте чували, е избягал отдавна през пералнята. В крайна сметка на дъщеря му Еа й писва от глупостите му. Насърчавана от брат си, тя решава да напусне гнездото, да си намери свои апостоли и да напише свой съвсем нов завет.
Но преди да избяга, открадва ключа за офиса и изпраща като есемес до всички на Земята отговора на важен въпрос. Уж доброто й дело се обръща срещу нея и Бог трябва да оправи нещата преди човечеството да установи, че няма нужда от Него. Съвсем Нов завет е оригинален и невероятно забавен филм. Самата идея е златна, но дребните детайли, пръснати из филма, правят историята блестяща. Актьорите са подбрани идеално – от Пили Гройн в ролята на Еа до великата Катрин Деньов в ролята на един от новите апостоли. Разбира се, трябва да отдадем дължимото и на Бог, чиято роля се изпълнява от възхитителния Беноа Поелворд.
Г-жа Деньов дава всичко от себе си, дори когато филмът й предлага необичаен нов партньор. Това е смело, нахално, богохулно кино с голям размах. Съвсем Нов завет ще ви хареса, ще ви предизвика и ще ви накара да се смеете през цялото време.

Ключови думи от сюжета: сюрреалистично БогПодобни филми
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване, За носители на авторски права

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове