The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999)
Филми Трилър Криминален Драма БГ Аудио
111 мин. 6.3 61 846
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999)
The General's Daughter / Дъщерята на генерала (1999)
Германия, САЩ   1999    6.3 - http://www.imdb.com/title/tt0144214/
Филми Трилър Криминален Драма БГ Аудио
Режисьор:  Саймън Уест
В ролите:  Лесли Стефансон, Маделин Стоу, Джеймс Кромуел, Тимъти Хътън, Джон Траволта

John Travolta
като "Paul Brenner"

Madeleine Stowe
като "Sara Sunhill"

James Cromwell
като "Lt. Gen. Joseph Campbell"

Timothy Hutton
като "Col. William Kent"

Leslie Stefanson
като "Capt. Elizabeth Campbell"

Daniel von Bargen
като "Police Chief Yardley"
Елизабет Кемпбъл - дъщеря на известен и влиятелен генерал - става жертва на жестоко убийство. Разследването е възложено на Пол Бренър, който педантично се запознава с обстоятелствата около престъплението и постепенно навлиза в задкулисния свят на висшата власт. Той неочаквано разкрива в педантичния свят на военните смущаващи тайни, интриги и разрушителни амбиции.
Стегнат и динамичен филм с добре проведена и психологически защитена криминална фабула: това са стойностите, които впечатляват от пръв поглед във филма на Саймън Уест. Към това следва да се прибави и много добрата актьорска защита на централните персонажи, което превръща творбата във фаворит на зрителите. Стабилната драматургия позволява на режисьора да разгръща повествованието в дълбочина. Така, зад привидно криминалния случай с убийството на младата жена постепенно се разкрива един малко познат свят на властта, в който господстват съвсем други закони. Авторите показват покварата на висшата прослойка управляващи, без да търсят самоцелен ефект. Сериозният тон завладява разказа и настройва зрителската аудитория към размисъл. В този смисъл Дъщерята на генерала може да се възприема извън фабулното си развитие като интересен опит за анатомия на нравите във висшите етажи на властта.

Ключови думи от сюжета: самоубийство детектив въз основа на романа робството общи параноята обнаженка армията на САЩ разследване политика покритие убийство предателство заговор групово изнасилване баща-дъщеря отношения


Подобни филми
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове