U-571 / Подводница U-571 (2000)
Филми Трилър Драма Военен
116 мин. 6.5 97 274
U-571 / Подводница U-571 (2000)
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

U-571 / Подводница U-571 (2000)
U-571 / Подводница U-571 (2000)
Франция, САЩ   2000    6.5 - http://www.imdb.com/title/tt0141926
Филми Трилър Драма Военен
Режисьор:  Джонатан Мостоу
В ролите:  Дейвид Кийт, Матю Макконъхи, Джон Бон Джоуви, Томас Кречман, Бил Пакстън, Харви Кайтел

Matthew McConaughey
като "Lt. Andrew Tyler"

Bill Paxton
като "Lt. Cmdr. Mike Dahlgren"

Harvey Keitel
като "CPO Henry Klough"

Jon Bon Jovi
като "Lt. Pete Emmett"

David Keith
като "Maj. Matthew Coonen"

Thomas Kretschmann
като "Capt. Lt. Gunther Wassner"
Джонатан Мостоу режисира напрегнатия военен екшън “Подводница U-571”, в който главните роли са поверени на Матю Макконъхи, Бил Пакстън, Харви Кайтел и Джон Бон Джоуви.

В разгара на Втората световна война битките в дълбините на океана се увеличават с всеки изминал ден. Благодарение на секретната кодираща машина “Енигма” германските войски и подводници комуникират без да бъдат засечени от Съюзниците. Нещата обаче са на път да се променят когато съюзническите сили научават местонахождението на повредена германска подводница за която се смята, че се намира една от машините “Енигма”. Осъзнали, че могат да променят хода на войната американските военни сили изпращат съюзническа подводница, чиито екипаж, предвождан от командир Майк Далгрън, трябва да се доближи под прикритие до повредената немска подводница и да се добере до “Енигма”.

Но превземането на вражеския съд се оказва най-малкия проблем за американските войници и скоро те се оказват в капана на чуждата подводница. Без връзка с командването и преследвани от германски кораби и подводници ръководените от лейтенант Андрю Тайлър войници и моряци трябва да намерят начин да опазят не само живота си, но и машината “Енигма”, която може да предопредели изхода на войната.

Ключови думи от сюжета: подводница Втората световна война Северна Атлантика мисия
U-571 / Подводница U-571 (2000)


Подобни филми
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване, За носители на авторски права

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове. Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт

Приятели - Видео Сайтове