Ángel o demonio Season 2 / Ангел или демон Сезон 2 (2012)
Драма Мистерия Фентъзи Сериали
9 x 60 мин. 6.9 66 055
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Ángel o demonio Season 2 / Ангел или демон Сезон 2 (2012)
Ángel o demonio Season 2 / Ангел или демон Сезон 2 (2012)
Испания   2012    6.9 - http://www.imdb.com/title/tt1728967/
Драма Мистерия Фентъзи Сериали
Режисьор:  Даниел Себриан
В ролите:  Ора Гаридо, Карла Нието, Мар Саура, Jaime Olías, Кармен Санчес, Хорхе Сукет, Ману Фуьола, Джейми Пюжол, Valeria Vereau

Aura Garrido
като "Valeria"

Jaime Olías
като "Damián"

Manu Fullola
като "Nathael"

Carla Nieto
като "Iris"

Mar Saura
като "Alexia"

Jorge Suquet
като "Graziel"
"Ангел или демон" представя вечната борба между доброто и злото. Валерия (Аура Гаридо) е младo момиче, ангел, което открива истинската си природа и мисията за която е родена - да се бие срещу силите на злото, които живеят сред нас. С помощта на ангела Натаел (Ману Фуьола) и една празна книга се опитва да избегне изкушенията на злото, за да не се превърне в паднал ангел и да успее да спаси попадналите в беда души. Демоните, водени от старата Дуна (Кармен Санчес) са винаги в действие, причинявайки зло навсякъде. Валерия се изправя срещу тях, но не е толкова лесно, невинаги може да ги разпознае, макар че са близо до нея. Ще се справи ли Валерия с възложената й мисия и ще успее ли да устои на Дамян, паднал ангел, изпратен, за да я отклони от пътя й?

Ключови думи от сюжета: ангел ад небето дяволът злото невъзможна любов
Подобни филми
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове