Магомаев Season 1 / Магомаев Сезон 1 (2020)
Драма Исторически Биографичен Руски Сериали
8 x 45 мин. 5.0 20 210
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

[/xfgiven_backdrop]
Магомаев Season 1 / Магомаев Сезон 1 (2020)
Русия   2020       8 x 45 мин.    5.0 https://www.imdb.com/title/tt12574488/
Драма Исторически Биографичен Руски Сериали
Режисьор:  Дмитрий Тюрин
В ролите:  Милош Бикович, Ирина Антоненко, Светлана Устинова, Александр Соколовский, Александр Нестеров, Артём Волобуев, Алёна Ивченко
Филмът разказва за легендата Муслим Магомаев, талантливия музикант, чаровния мъж, благородния човек с широка и щедра душа. Гласът му е обиколил както цяла Русия, така и най-престижните сцени на Западна Европа. Златните му гласни струни са докосвали безброй дамски сърца, а харизмата му е служила за пример на много мъже. Човекът чар, човекът глас е творил най-активно през 50-те до 80-те години на 20-ти век. Иконата, която е Магомаев, песните и изпълненията му ще живеят вечно в сърцата на слушателите по целия свят.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове