Смерть шпионам 3 / Смърт на шпионите: Скрит враг (2012)
Драма Военен Руски Сериали
4 х 45 мин.
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

[/xfgiven_backdrop]
Смерть шпионам 3 / Смърт на шпионите: Скрит враг (2012)
Русия, Украйна   2012       4 х 45 мин.    https://www.imdb.com/title/tt3590252
Драма Военен Руски Сериали
Режисьор:  Эдуард Пальмов
В ролите:  Илья Шакунов, Олег Морозов, Денис Бургазлиев, Елена Дудина, Анна Дюкова, Яков Шамшин, Михаил Васьков, Яна Соболевская, Валерий Афанасьев, Алексей Смолка, Владимир Горянский, Артем Волков, Виталий Салий, Юрий Ильин, Валентин Варецкий, Александр Андриенко, Полина Пальмова
На територията на Полша, окупирана от немците, действа школа за разузнавачи, подготвяща диверсанти. Всеки от тях има своите жизнени обстоятелства, които го заставят да служи на врага. Група от 6 човека се отправя в съветския тил, за да унищожи важен стратегически мост в района на Житомир. През този мост в направление към фронта минава основният поток от военна техника и боеприпаси за Съветската армия. Унищожаването на моста ще наруши "кръвоснабдяването" на действащата армия в навечерието на настъплението.

В същото време на разположение на съветската войска работи капитанът от НКВД Александър Галимов с помощничката си младши лейтенант Липинская, заедно, с която се опитват да предотвратят диверсията. Но и сред своите им се налага да преодоляват бюрокрацията, търсенето на тайни и явни недоброжелатели и да се оправят със собствените си сърдечни симпатии. В действията на диверсантите няма съгласуваност и ред, твърде различна се оказва мотивацията им. Някои работят доброволно за немците, някои искат да използват прехвърлянето, за да преминат на страната на Съветската армия, а някои решават да използват немците за собствените си користни цели. Но въпреки всичко, групата диверсанти успява да се приближи плътно към изпълнението на главната цел. В решаващата операция Галимов и Липинская ще платят не само с цената на подвига, но и с личният избор и жертва.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.
Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.


   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави
За сайта - Контакт с нас, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове