Desperate Measures / Последен шанс 1998
Екшън Трилър Драма Филми
100 мин. 5.9 26 879
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

[/xfgiven_backdrop]
Desperate Measures / Последен шанс 1998
САЩ   1998       100 мин.    5.9 http://www.imdb.com/title/tt0118966/
Екшън Трилър Драма Филми
Режисьор:  Барбет Шрьодер
В ролите:  Марша Гей Хардън, Майкъл Кийтън, Брайън Кокс, Джоузеф Крос, Анди Гарсия
След като Конър убеждава началниците си да бъде докаран Маккейб в болницата, където може да се извърши трансплантация, последният успява умело да избяга, оставяйки след себе си ранени и убити. Пристигат полицейски подкрепления и болницата се превръща в бойно поле. Конър, който иначе би преследвал и убил Маккейб, в този случай, дори със заплаха за живота на своите колеги-полицаи, се стреми към обратното: да намери и запази жив убиеца. Ако Маккейб умре, костният мозък става безполезен и Мат също го очаква смърт.

След тази интригуваща встъпителна част Шрьодер повежда зрителите на вледеняващо кръвта, пълно с неизвестност пътуване, изследващо многото загадки на човешката природа. Тези двама мъже се осмеляват да предприемат опасни действия, за да постигнат своето. Те въвличат и други в тяхната игра на котка и мишка:
кап. Джеремая Касиди (Брайън Кокс) - шефът на Конър, който в началото действа от лоялност към него, но след кървавото бягство на затворника съжалява за това;
д-р Саманта Хоукинс (Марша Гей Хардън) - лекарката на Мат, бореща се с факта, че оцеляването на младия й пациент, на което тя се е посветила, има такава страшна цена;
и най-вече самият Мат Конър (Джоузеф Крос), чиято единствена надежда е един отчаян беглец, носещ смърт за всеки, но представляващ живота за него.

Всъщност това странно възмъжало дете стои в центъра на драмата, между двама антагонисти, държащи съдбата му в свои ръце.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове