Springfloden Season 2 / Пролетен прилив Сезон 2 (2018)
Криминален Драма Мистерия Скандинавски Сериали
10 x 44 мин. 7.5 80 816
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Springfloden Season 2 / Пролетен прилив Сезон 2 (2018)
Springfloden Season 2 / Пролетен прилив Сезон 2 (2018)
Швеция   2018    7.5 - http://www.imdb.com/title/tt5194410/
Криминален Драма Мистерия Скандинавски Сериали
Режисьор:  Сесилия Бьорлинд, Ролф Бьорлинд
В ролите:  Джулия Рагнарсън, Кел Бергквист, Сесилия Нилсон, Дар Салим, Микаела Торсен, Арвин Кананян, Михаел Сегерстрьом, Юхан Видерберг, Леонард Самуелсон Хайнеман, Мартен Клинберг, Петер Карлберг, Густав Линд, Рафаел Едхолм

Kjell Bergqvist
като "Tom Stilton"

Julia Ragnarsson
като "Olivia Rönning"

Johan Widerberg
като "Minken"

Dag Malmberg
като "Nils Wendt"

Dar Salim
като "Abbas El Fassi"

Cecilia Nilsson
като "Mette Olsäter"
"Пролетен прилив" се редува между времевите линии от 1987 до 2011 г. Проследява кадетката на полицейската академия Оливия Рьонинг и нейната работа за задание в клас: На нея е възложена задачата да разгадае тайната на един студен случай от 1987 г., при който трима души садистично са убили младa жена на плажа на островите Костер - убийство, на което неволно е станало свидетел младо момче. По това време националният следовател по убийствата Том Стилтън не успя да реши случая, тъй като не можe да установи самоличността на жертвата, да открие убийците или да установи мотив за убийството. И така беше отложено. Петнадесет години по-късно той възприема нов подход към случая, но нелекият развод на Стилтън, го оставя в крехко психическо състояние, което се влошава още повече. Докато Рьонинг се рови в делата, тя подрежда пъзела колкото може, но все още има много въпроси, оставени без отговор. Това, което наистина би й помогнало, е да получи информация от бившия детектив, бездомният Стилтън.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
[media=https://www.youtube.com/embed/bi-pZkxnayo]
Още препоръчани филми
   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Колекции, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове