Скорая помощь Season 1 / Бърза помощ Сезон 1 (2018)
Криминален Драма Романтичен Руски Сериали
20 x 50 мин.
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

[/xfgiven_backdrop]
Скорая помощь Season 1 / Бърза помощ Сезон 1 (2018)
Русия   2018       20 x 50 мин.   
Криминален Драма Романтичен Руски Сериали
Режисьор:  Богдан Дробязко
В ролите:  Гоша Куценко, Марина Доможирова, Александр Тютин, Пётр Баранчеев, Олег Тактаров, Екатерина Волкова, Александра Мельник, Александр Сергеев, Дмитрий Янышевский, Александр Никольский, Анастасия Моргун, Дмитрий Родонов, Дмитрий Калистратов, Наталья Фенкина, Елена Ковальчук, Алексей Смирнов, Александр Загоскин, Максим Деричев, Сергей Кириченко
За лекарите от „Бърза помощ“ работата е натоварена не само физически, но и психически заради отговорността от решенията им за живота на хората, които трябва да се вземат понякога за секунди. Когато Константин Кулигин се изправя пред дилема - кой от двамата пациенти да реанимира на първо място след жестока катастрофа, той прави своя избор, в резултат на което пострадалото момиче е спасено, но няма време да се помогне на сина на губернатора. Лишен от правото да практикува лекарската си професия, Кулигин е готов да работи каквото и да е в същата сфера, за да продължи да помага на хората. Така на една от базите на московската „Бърза помощ“се появява нов шофьор със своите знания и практически умения, способни да помогнат даже на много лекари...
Yuriy Kutsenko
""
Ekaterina Volkova
""
Aleksandr Tyutin
""
Pyotr Barancheev
""

""

""
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори ТОП 100, С обновени плеъри, Ключови думи от сюжета
Помощ & Въпроси - Как да гледам?
За сайта - Контакт с нас, Фейсбук страница, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове