Ростов Season 1 / Ростов Сезон 1 (2019)
Криминален Руски Сериали
16 x 50 мин.
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

Ростов Season 1 / Ростов Сезон 1 (2019)
Ростов Season 1 / Ростов Сезон 1 (2019)
Русия   2019    -
Криминален Руски Сериали
Режисьор:  Павел Дроздов
В ролите:  Алексей Барабаш, Артур Смольянинов, Александр Головин, Иван Охлобыстин, Софья Ардова, Константин Адаев, Юрий Круглов, Феликс Кроль, Юрий Ваксман, Никита Тарасов, Янина Мелехова, Андрей Иванов (IV), Александра Богданова (I), Дмитрий Лавров (III), Кристина Борейко
В центъра на сюжета е Иван Козирев, "Козир". В миналото той е крадец - рецидивист с власт в Ростов. Но времената вече са други. Козир е с новата власт и се връща в града, за да „възстанови реда“. Назначен е за началник на новосформирания отдел "Криминално разследване". Ръководството смята, че само Козирев може да изкорени престъпността в града. Козир започва борбата срещу престъпните групировки. Спонтанно сглобеният отдел трябва да научи детективската работа буквално „в движение“. Те ще се срещнат очи в очи с най-ожесточените банди, за да защитят мира и спокойствието в град Ростов.
Artur Smolyaninov
""
Aleksandr Golovin
""
Ivan Okhlobystin
""
Konstantin Adaev
""
Aleksey Barabash
""
Sofya Ardova
""
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[media=https://www.youtube.com/embed/e-0ir1N2uNI]Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.


   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори
За сайта - Контакт с нас, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове