Анатомия убийства Season 1 / Анатомия на убийството Сезон 1 (2018)
Трилър Руски Сериали
12 x 50 мин.
[xfgiven_winner] [/xfgiven_winner]

[/xfgiven_backdrop]
Анатомия убийства Season 1 / Анатомия на убийството Сезон 1 (2018)
Русия   2018       12 x 50 мин.   
Трилър Руски Сериали
Режисьор:  Артур Румынский
В ролите:  Дарья Семёнова, Софья Ардова, Александра Хабина, Андрей Чернышов, Даниил Спиваковский, Евгения Симонова, Максим Битюков, Ивар Калныньш, Екатерина Соломатина, Мария Берсенева, Анатолий Лобоцкий, Дмитрий Фрид, Валерия Шкирандо, Жанна Еппленова, Ярослав Епплем, Кс.
Обичайният живот на брилянтния патолог Евгения Волкова се срива за една нощ. Поредната аутопсия я поставя пред дилема: да стане съучастник в престъплението, извършено от нейния любовник, или да изпрати любим човек в затвора, съставяйки честен протокол от аутопсия. Евгения избира третия вариант: бягство. Все още не осъзнавайки, че е невъзможно да избягаш от нищо и този бумеранг със сигурност ще я настигне в бъдеще. Тя намира високоплатена работа като медицинска сестра в богат дом. Потопила се в тайните на семейството Самсонови, Евгения бавно изважда от шкафовете всички скелети на това, на пръв поглед, добре възпитано семейство. В резултат на това тя разследва мистериозното убийство на предишната медицинска сестра - Лидочка. Аналитичният ум на Евгения и способността й да забелязва най-малките нюанси в поведението на хората не остават незабелязани от най-близкия съсед и приятел на семейство Самсонови, талантлив шахматист и компютърен гений - Сергей Карски. Между Евгения и Карски възникват много трудни отношения. Както се оказва, скелети живеят и в неговите шкафове.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[media=https://www.youtube.com/embed/eMGCi8rJvkg]


Подобни филми

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.


   

ФИЛМИ ОНЛАЙН 7- нови филми и стари класики

Всички нови филми онлайн заедно с много хубави филми от миналото можете да гледате на нашия сайт безплатно. За всеки кинофен имаме да предложим по нещо - филми за развлечение екшън комедии, фантастика, ужаси и романтични комедии, няма да останете разочаровани. Винаги можете да откриете най-новите хитови заглавия онлайн. Филми 7 предлага богат колекция от филми и сериали. Чрез търсачката бързо може да намерите своите любими филми, подредени по категории, те са винаги на разположение в сайта. Богатство от жанрове, епохи и шедьоври на Холивуд и европейското кино, потопете се в магията на седмото изкуство, станете наши фенове във Фейсбук и споделете удоволствието от гледането на филми онлайн с вашите приятели сега.

Филми - Филми ТОП 100, По години, По жанрове, По държави, Актьори
За сайта - Контакт с нас, ОБЩИ УСЛОВИЯ, ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ за ползване

Филмите публикувани на сайта не се хостват на сървъра ни. Filmi7.com не съхранява физически видео файлове.

Видео Сайтове